Tregjet Europiane

Tregjet në rritje për të pestin sesion me radhë

Tregjet europaine regjistrohen në rritje për të pestin sesion me radhë gjatë së Martës. Kjo vjen kryesisht falë raportimeve të kompanive për ecurinë e tremujorit. ... Lexoje te plote

Bien tregjet europianë

Bursat europiane kanë prekur nivelin më të ulët që prej muajit Gusht, duke ... Lexoje te plote

Tregjet europiane nën presion

Tregjet e aksioneve në Europë kanë zgjeruar humbjet edhe përgjatë sesionit të së ... Lexoje te plote

Bursat në rënie me 1.3% ndërsa Anglo American rritet me 8%

Titujt Europianë kanë vazhduar rënien edhe gjatë sesionit të së Enjtes, duke ... Lexoje te plote

Bursat ndjekin naftën

Nafta ka kapërcyer sërish ylberin, duke rënë nën nivelin e 30 dollarëve për ... Lexoje te plote

Çmimet e naftës i japin shtysë bursave Europiane

Bursat Europiane janë rritur gjatë sesionit të së Premtes, nxitur nga një rimëkëmbje ... Lexoje te plote

“Zhyten” bursat europiane, niveli më i ulët gjatë 13 muajve

Bursat Europiane kanë rënë pranë nivelit më të ulët të 13 muajve të ... Lexoje te plote

Bursat në rënie të lehtë

Bursat europiane janë hapur në rritje në fillim të sesionit të sotëm, por ... Lexoje te plote

Nokia interes për të blerë Alcatel

Bursat europiane e filluan sesionin në rritje, duke prekur nivelin më të lartë ... Lexoje te plote

Euro, tremujori më i dobët në histori

Monedha euro ka zgjeruar humbjet në rëport me dollarin amerikan, dhe pritet të ... Lexoje te plote

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last totali në këtë kategori: 145 | shfaqur: 1 - 10