Tregjet Aziatike

Java e tregjeve, marshojnë europianet dhe aziatiket

Bursat aziatike regjistrojnë javën me performancën më të mirë në 5 muajt e fundit ndërkohë që nafta mbyll javën e dytë me rritje në mbi 6%. ... Lexoje te plote

Bursat aziatike ndjekin rënien në SHBA

Bursat Aziatike janë mbyllur në rënie gjatë sesiont të së Mërkurës kryesisht për ... Lexoje te plote

Ndërsa banka e japonisë habit, bursat aziatike mbyllen në të gjelbërt

Tregjet aziatikë janë rritur, ndërsa aksionet në Japoni kanë qenë në luhatje gjatë ... Lexoje te plote

Kina vazhdon në rënie, rajoni i përzier

Tregjet aziatikë janë mbyllur në tregti të përzier gjatë sesionit të së Enjtes, ... Lexoje te plote

Rajoni në rritje, përveç Kinës

Tregjet aziatikë janë mbyllur kryesisht në rritje gjatë sesionit të së Mërkurës, duke ... Lexoje te plote

Bursat Aziatike në rënie, Shangai kryeson me 6.4%

Aksionet në Kinë janë shitur në nxitim gjatë orëve të fundit të sesionit ... Lexoje te plote

Rriten tregjet aziatike

Tregjet Aziatik janë rritur gjatë sesionit të së Premtes, me indekset kryesorë duke ... Lexoje te plote

Qetësohen tregjet

Fitimet e bursave kineze, qendrueshmëria e Yuanit si dhe rimëkëmbja e çmimeve të ... Lexoje te plote

Eksportet në Kinë mbështesin tregjet

Rënia e eksporteve në Kinë ka dëmtuar dollarin australian, gjatë sesionit të sotëm, ... Lexoje te plote

Marsi, pozitiv për kompanitë

Kompanitë aziatike dhe ato europiane u rritën ndjeshëm gjatë muajit Mars, për shkak ... Lexoje te plote

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last totali në këtë kategori: 128 | shfaqur: 1 - 10