Tregjet Amerikane

Bursat mbyllin sesionin e katërt në rënie

Tregjet e aksioneve kanë mbyllur ditën e katërt në rënie të vazhdueshme, duke zbritur kështu pranë niveleve rekord minimale të 2 muajve e gjysëm. ... Lexoje te plote

Bursat, flasin statistikat!

Referuar një studimi të fundit, edhe investimet në bursë kanë një ndikim të ... Lexoje te plote

Dollari bie lehtë përballë euros

Dollari amerikan po publikon humbje gjatë sesionit të sotëm, për shkak të të ... Lexoje te plote

Bursat europiane, në rënie

Tregjet europiane po qendrojnë në rënie në sesionin e sotëm dhe pritet të ... Lexoje te plote

Komentet e FED rrëzojnë USD

Monedha euro u rrit ndjeshëm gjatë sesionit të sotëm, në raport me dollarin ... Lexoje te plote

Tregjet e aksioneve, në pritje të FED

Bursa europiane po qendrojnë në rënie të lehtë në sesionin e sotëm, duke ... Lexoje te plote

Europë, bursat në nivelin maksimal 7-vjeçar

Dollari amerikan ka prekur nivelin më të lartë në 11 vitet e fundit ... Lexoje te plote

Europa zgjeron lehtë fitimet

Bursat europiane kanë zgjeruar lehtë fitimet dhe po qendrojnë në nivelin më të ... Lexoje te plote

Dollari, në nivelin më të lartë në 11 vite

Dollari amerikan është ngjitur në nivelin më të lartë në 11 vitet e ... Lexoje te plote

Komentet e Yellen rrisin bursat

Aksionet globale po qendrojnë pranë nivelit më të lartë të të gjitha kohërave, ... Lexoje te plote

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last totali në këtë kategori: 111 | shfaqur: 1 - 10