Vendi

Sondazhi i RTV SCAN, projekti i Bankës Botërore për mirëmbajtjen e rrugëve

Muajin e ardhshëm pritet të nisë zyrtarisht projekti i mirëmbajtjes së rrugëve me Bankën Botërore për 5 vitet në vijim. ... Lexoje te plote

Universiteti i Tiranës/ Tarifat për 2017-2018, Koni: Nuk do të ketë rritje as këtë vit akademik

Pas shpalljes së kritereve të pranimit për në Universitetin e Tiranës për vitin ... Lexoje te plote

Tregu i pronave, agjentët: Po nxitet nga rënia e interesave

Interesat e ulëta të kredisë bankare kanë nxitur ndjeshëm tregun e pasurive të ... Lexoje te plote

Meta: Të kompletojmë kuadrin ligjor me Islandën për nxitjen e investimeve

Edhe pse Shqipëria dhe Islanda vlerësojnë nivelin shumë të mirë të marrëdhënieve politike, ... Lexoje te plote

Investimet elektorale, Shehu: Nuk do të kenë efekt në rritjen ekonomike

Investimet publike gjatë viteve të fundit nuk kanë qenë produktive dhe nuk kanë ... Lexoje te plote

Kreditimi i biznesit, bankat: Ka sinjale pozitive

Kreditimi i bizneseve dha disa sinjale pozitive në fund të vitit të kaluar. ... Lexoje te plote

Reshje dëbore mbrëmjen e djeshme në Gjirokastër, situata në akset e këtij qarku

Reshjet e dëborës kanë vijuar mbrëmjen e djeshme në Qarkun e Gjirokastrës. ... Lexoje te plote

Sondazhi i RTV SCAN: Parashikimi për ekonominë në vitin 2017

Viti 2016, sipas parashikimeve të zyrtarëve pritet që të mbyllet me një rritje ... Lexoje te plote

Sondazhi i RTV SCAN: Ecuria e shitjeve dhe ndikimi në rritjen ekonomike

Shitjet me pakicë në ekonomi ruajtën nivele të kënaqshme të rritjes edhe në ... Lexoje te plote

Fondi i shpëtimit, Bankat: Të mos na rëndojë në afatin e shkurtër

Bankat mbështesin platformën ligjore për rimëkëmbjen dhe ndërhyrjen e jashtëzakonshme në banka, por ... Lexoje te plote

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last totali në këtë kategori: 4067 | shfaqur: 1 - 10