Kryesore

Rijetëzimi i Piramidës, Veliaj: Pikë takimi për artin, po ja kthejmë publikut

Bashkia e Tiranës ka vendosur të rikthejë në funksion një nga godinat më të përfolura kohë pas kohe të kryeqytetit. ... Lexoje te plote

Laborator reference në bujqësi, Gjermania mbështetje financiare dhe lobim për fonde

Gjermania do të ofrojë mbështetje në krijimin e një laboratori rajonal analizash për ... Lexoje te plote

Huamarrja në euro, qeveria shet 39.45 milionë euro obligacione

Qeveria shqiptare zhvilloi të premten ankandin për shitjen e obligacioneve 2 vjeçare në ... Lexoje te plote

Listëpagesa automatike, Tatimet krijojnë lehtësi për biznesin

Nga data 1 shkurt e këtij viti të gjitha bizneset do të kenë ... Lexoje te plote

Sigurim i posaçëm shëndetësor, Tahiri: Në mbështetje të policisë që punon në kushte të vështira

Forcat speciale të Policisë së Shtetit do të përfitojnë sigurim të posaçëm shëndetësor. ... Lexoje te plote

Ndërmjetësimi ligjor, Saraçi: Zgjidhje e shpejtë, marrëveshja titull ekzekutiv

Jo çdo konkflikt apo mosmarrëveshje duhet të dërgohet për zgjidhje në gjykatë. Ndërkohë ... Lexoje te plote

Mungesë transparence/Raporti i MJAFT: Institucionet fshehin informacionet

Institucionet shtetërore nuk zbatojnë ligjin për të drejtën e informimit dhe nuk zhvillojnë ... Lexoje te plote

Forumi i Singaporit u mbështet nga Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank ka mbështetur Forumin Shqiptar për Tregtinë dhe Investimet që u zhvillua ... Lexoje te plote

Ministrja Gjermeni: Po finalizojmë draft-ligjin për strehimin social

Ministrja e Zhvillimit Urban Eglantina Gjermeni zhvilloi një takim me ministrin e Mjedisit ... Lexoje te plote

Basha në Uashington, tre propozimet ekonomike para zgjedhjeve të 18 qershorit

Garantimi i zgjedhjeve të lira dhe të ndershme shihen për kreun e opozitës ... Lexoje te plote

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last totali në këtë kategori: 6328 | shfaqur: 1 - 10