Analiza

Rritja e ambicies globale të Kinës, si dhe me çfarë shpejtësie po shtrihet influenca ekonomike?

Më 30 dhjetor, Nanjing Yingpeng Huikang i industrisë së mjekësisë dhe partneritetit të investimeve “LP” të Kinës ra dakord të blejë “China Cord Blood Corp” për 5.8 miliardë dollarë. ... Lexoje te plote

Nis rritjen prodhimi “Made in Albania”

Grupet e mallrave si, “tekstilet e këpucë”, të “materiale ndërtimi”, “ushqimet, pijet, duhani” ... Lexoje te plote

Kush është Petter Johnsen

Petter Johnsen është ndoshta menaxheri më i madh i fondeve dhe tregut të ... Lexoje te plote

Evolucioni arsimor i Europës

Europa po përballet me një sërë sfidash të rëndësishme, e shumë të mëdha ... Lexoje te plote

Sa shumë mund të mësojë Shqipëria nga gabimet e Argjentinës

Rreth 2 muaj më parë prestigjozja “The Economist” i kushtonte një artikull të ... Lexoje te plote

Arsyet, pse rritja e pagave lufton recesionin

Barack Obama dhe Shinzo Abe, duke marrë mësime nga Depresioni i Madh, po ... Lexoje te plote

E ardhmja “Made in Europe”

Bashkimi Europian, gjatë tre viteve të fundit, në përballje me domosdoshmërinë e qetësimit ... Lexoje te plote

Zhvlerësimi i ardhshëm i Gjermanisë

Disa ditë më parë, agjencia e vlerësimit, Standard and Poor’s zhvlerësoi nivelin ... Lexoje te plote

Unioni bankar shërben më shumë se taksat

Ajo që ka vendosur Banka Qendrore Europiane mbi rregullat e kapitalit të bankave ... Lexoje te plote

Miti grek i deficitit zero

Në kohët e fundit, gazetat kanë shkruar se në vitin 2013, Greqia do ... Lexoje te plote

1 2 next totali në këtë kategori: 19 | shfaqur: 1 - 10