Kostoja e katastrofave, humbjet deri në $68.7 mln

Fatkeqësitë natyrore si përmbytjet apo tërmetet përbëjnë një prej rreziqeve kryesore për ekonominë ... Lexoje te plote

Panairet, “dritare” për të njohur Shqipërinë

Shqipëria është bërë shumë herë pjesë e promocioneve të destinacioneve turistike nga media ... Lexoje te plote

Investimet në prodhim

Ekonomia shqiptare e gjeneron shumicën e vlerës së shtuar në shërbime, por, investimet ... Lexoje te plote

Ja tarifat e ujit për bizneset

Sipërmarrjet në 12 qytete të vendit do të preken nga rritje e tarifave ... Lexoje te plote

Rritja ekonomike dhe kredia, do të ecin paralelisht

Banka e Shqipërisë është optimiste se kreditimi i ekonomisë gjatë vitit 2015 do ... Lexoje te plote

ÇMIMI I NAFTES SOT NE TREGUN E SHUMICES
Nafta Sot
156.05
LEK / LITER
0.67%
RRITJE

Rregjistrohuni për të marrë përmbledhjen e lajmeve të javës

Sondazh

FMN publikoi raportin për Shqipërinë. Cilat mendoni se janë rreziqet më të mëdha për ekonominë?
SCAN, televizionin e vetëm shqiptar që fokusohet tërësisht mbi ekonominë dhe financat, duke informuar gjithçka në kohë reale, startoi emisioni i mëngjesit “PërTëFol”, nga ora 07:00 - 10:00.

Në “PërTëFol” do të trajtohen gjerësisht problematika ekonomike, financiare, sociale etj. Qytetarët dhe bizneset do të jenë në qendër të emisionit, duke u dhënë përgjigje të thjeshta e të kuptueshme për çdo pyetje a dilemë që ata kanë.

Një rubrikë e veçantë e emisionit do të jetë pikërisht për Taksat dhe Tatimet. Ekspertë të njohur të kësaj fushe do të jenë çdo ditë në studio për t’iu përgjigjur çdo pyetjeje apo shqetësimi tuaj lidhur më Taksat dhe Tatimet. Ndaj, mos hezitoni të dërgoni pyetjet tuaja në adresën e e-mailit:
pertefol@scan-tv.com

Ne ju japim përgjigjet e duhura për pyetjet tuaja! Ju faleminderit!